Behandlingar och Priser

Stresshantering i Kungsbacka


SAMTAL STRESSHANTERING/LIVSCOACHNING CA 60 min.

Enskilt personligt samtal där Du får hjälp med att strukturera upp Din vardag. Du får tips, verktyg och konkret vägledning för att hitta nya och bättre vägar i vardagsstressen och i Ditt liv. Vid första samtalet görs ett stresstest om det behövs (det beror på var i Din process Du befinner dig) och vi lägger tillsammans upp en struktur och plan på hur Du skall gå vidare. Vi bestämmer också då hur många tillfällen vi behöver träffas.

Det kan också vara så att du har andra problem eller bekymmer i ditt liv som du vill ta itu med. Kanske saker som du inte vill dela med någon du känner. Då kan jag vara den som lyssnar och hjälper dig igenom processen.

 

Privatperson: 710:-. Via företag 850:- Ex. moms

Via Skype/Telefon: 650:-

 

STRESSHANTERING I HYPNOS:

Gå 2 Betala för 1

Pris: 750:- ca 60 min.

 

 

HYPNOS & SUGGESTIONSTERAPI:

Hypnos och suggestionsterapi har många användningsområden. Bl a: Stresshantering, sömnproblem, rökning & snusning, viktkontroll, prestationsångest, att tala inför grupp, rädslor & fobier och som hjälp till att bygga upp ditt självförtroende och självkänsla. Det går till så att jag med min röst guidar dig in i hypnos, dvs ett avslappnat, fokuserat tillstånd. Under hypnosen ger jag dig suggestioner om nya sätt att tänka om det du vill ha hjälp med. Eftersom inlärningsförmågan är större under hypnos då man kan gå in och styra det undermedvetna så är det lättare för dig att framgångsrikt bryta en dålig vana eller ett oönskat beetende. Efter ett antal (vanligtvis 3-4) sessioner börjar du automatiskt tänka, agera och känna i enlighet med de "inprogrammerade" suggestioner vi har jobbat med. Under den första terapisessionen ( Som är ca 90 min) pratar vi om vad du vill ha hjälp med innan jag leder dig in i hypnosen för att sedan med hjälp av suggestionerna bygga upp och förstärka din målbild av det du vill åstadkomma.

 

Pris: 890:- Ca 90 min. (första sessionen)

Pria: 710:- Ca 60 min.

 

 

 

 

SAMTAL LIVSCOACHNING CA 30 min.:

Ett 30 minuters coachingsamtal för Dig som vill ha råd och vägledning vid en specifik problemställning. Det hjälper Dig att få en annan infallsvinkel för att hitta rätt strategi att komma vidare och lösa problemet på ett smidigare och snabbare sätt.

 

Privatperson: 420:-. Via företag 520:- exkl. moms

Via Skype/telefon: 360:-


KOMBINATIONSBEHANDLING CA 90 min:

Bokar du denna behandling så bestämmer du själv hur du vill kombinera. Det kan vara t ex 60 min. samtal/coachning + 30 min. massage. Eller 60 min. hypnos + 30 min. massage. Eller kanske 45 min. samtal/coachning + 45 min. massage. När du bokar skriver du i meddelanderutan på bokadirekt vad du har för önskemål.


Pris: 950:-


 

 

MEJLCOACHNING:

I mejlcoachning förs samtalen via en mejldialog. Vi går igenom dina frågeställningar eller problematik du vill få hjälp med. En återkoppling på varje melj sker med ett så uttömmande svar så möjligt. Du väljer själv hur många mejlsessioner/dialoger du vill göra.

 

Pris:250:-/Mejlsession/dialog. Via företag: 350:- exkl. Moms.

 

 

 

RELAXMASSAGE HALVKROPP BARN & UNGDOM (8 - 16 år):

En skön och mjukgörande massage för dig mellan 8 - 16 år. Rygg, axlar och nacke masseras för att mjuka upp musklerna, öka cirkulationen och ge dig en avkopplande stund.

 

Pris: 290:- Ca 20 min.

 

MASSAGE HELKROPP BARN & UNGDOM (8 -16 år):

En skön och muskeluppmjukande helkroppsmassage för dig mellan 8 - 16 år. Rygg, nacke, ben, armar och händer masseras och avslutas med ansikts och hårbottenmassage.

 

Pris: 540:- Ca 40 min

 

 

RELAXMASSAGE HELKROPP:

En mjuk helkroppsmassage för Dig som är spänd och behöver hjälp med att slappna av i muskler och sinnen. Massagen höjer oxytocinet - ett hormon som är mycket viktigt för kroppens återhämtning.

 

Pris: 795:- 60 min.

 

 

 

RELAXMASSAGE 30 min:

En skön massage för Dig som behöver släppa på spänningar och stelhet i nacke, axlar, skulderblad och rygg.

 

Pris: 495:-

 

 

 

RELAXMASSAGE 45 min:

En mycket lugnande, djupverkande och stärkande massage som ger Dig total avslappning. Skuldror, nacke, axlar, armar, ansikte, händer och skalp masseras med en mjuk och hudvårdande olja som lugnar och stärker både hud och sinne.

 

Pris: 620:- 

 

                      

 

ENERGIBEHANDLING BARS:

En healingbehandling som "storstädar" i kroppen och rensar ut gamla energier för att göra plats för nya positiva energier. Behandlingen upplevs som mycket avslappnande och behaglig. Den är också mentalt stärkande. Efter behandlingen får du vila några minuter och sen samtalar vi om hur Du upplevde behandlingen. Bokar du 3 

behandlingar med 1-2 veckors mellanrum betalar du 1800:-

 

Pris: 690:-  ca 60 min.

 

 

 

REIKIHEALING:

En behandling som förebygger och motverkar ömhet och stelhet i kroppen. Behandlingen har positiva effekter på sömn- och koncentrationssvårigheter samt lindrar stress och oro i kropp och sinne. Den löser upp såväl känslomässiga som kroppsliga blockeringar och har en balanserande effekt på immunsystemet. Efteråt får du vila några minuter och sedan samtalar vi om hur du upplevde behandlingen. Bokar du 3 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum betalar du 1800:- 

 

pris: 690:- ca 60 min.

 

 

 

STRESSHANTERINGSKURS PRIVATPERSONER:

Detta är en kurs om 5 tillfällen som lär Dig att definiera Dina stressorer i vardagen och hur Du skall hantera dom. I grupp (5-8 deltagare) får Du dela med Dig av Dina erfarenheter när det gäller stress och lyssna och lära av andra. Jag håller i kursen och presenterar ett tema vid varje träff. Du får konkreta råd och tips som är lätta att följa, samt en hemuppgift vid varje tillfälle att träna på för mentalt stärkande. Varje tillfälle avslutas med en guidad avspänningsövning, avslappningshypnos eller meditation. Jag står till Ditt förfogande per telefon eller mail vid övriga tider under kursens gång, som sträcker sig över 10 veckor. 

 

Pris: 1500:-/5 tillfällen.

 

 

 

STRESSHANTERINGSKURS FÖRETAG:

Detta är en kurs som bidrar till bättre hälsa och klimat på jobbet. För Dig som arbetsgivare betyder det bättre och högre kvalitet på resultatet av de anställdas arbete. Låt Dina anställda lära sig hantera sin stress på jobbet och att optimera sin effektivitet utan att bli stressade. Förutom stresshantering är konflikthantering, hälsopsykologi, mental träning, mindfulness och kognitiv pedagogik är ämnen som står på schemat under denna kurs. Kursen är 6x2 timmar varannan Tisdag 10-12. Ring för information om kursstart.

 

Pris: 2000:-/anställd ex. moms

Kursen genomförs på plats enligt överenskommelse.

 

 

TIMEOUT!PERSONLIGT STÄRKANDE:

Tycker Du att det skulle vara bra att få lite vägledning i livet? Vill Du lära Dig att ta tillbaka makten över Ditt liv och Dina beslut? Vill Du träffa andra i samma situation för att utbyta erfarenheter ur livet och vardagen? Vi träffas vid 5 tillfällen och vid varje tillfälle presenterar jag ett tema som ger utrymme till diskussioner. Varje träff avslutas med en guidad meditation, avslappningshypnos eller avspänningsövning. Du får med Dig övningar hem att träna på mellan gångerna. Du betalar hela avgiften innan kursstart. Du kan anmäla ditt intresse till mig och så kontaktar jag dig när jag har fått tillräckligt med deltagare för att starta en grupp. Eller så kanske ni redan är några stycken som känner varandra. 6-8 deltagare.

 

Pris: 1500:- för 5 ggr. Ingen kurs på gång under höst -19 pga av byte av lokal. Tisdagar 19.00-20.30


 

 

 

Behandlingar och samtal görs på Kroppsverkstan, Västergatan 16 i Kungsbacka.

 

 

Jag har tystnadsplikt och arbetar i enlighet med offentlighets- och sekretesslagen. Du kan vara helt trygg med att allt vi pratar om stannar mellan dig och mig!

 

Min tid är lika värdefull som din! Om Du avbokar närmare än 12 tim före bokad tid, eller uteblir utan att avboka, kommer jag att debitera dig 50% av priset på din behandling. Detta gäller dock inte om du bokar en ny tid, dvs gör en ombokning i samband med avbokning.

 

 

 

<a href="http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=26314" target="_blank"> <img src="https://foretag.bokadirekt.se/bokatid/BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png" alt="Boka tid" border="0" /></a>

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om Du kunde förändra något i Ditt liv - vad skulle det vara?

Direkt Telefon / Epost