Behandlingar och Priser

SAMTAL/COACHNING CA 60 min.

Ett personligt och förtroligt samtal där Du får hjälp med att strukturera upp Din vardag och ditt liv för att komma vidare. Jag lyssnar, är inkännande och fokuserar helt på dig och vad du har att berätta. Du får tips, verktyg och konkret vägledning för att hitta nya och bättre vägar i Ditt liv. Vid första samtalet lägger vi tillsammans upp en struktur och plan på hur Du skall gå vidare.

Det kan också vara så att du har ett specifikt problem eller bekymmer i ditt liv som du vill ta itu med och som du inte vill dela med någon du känner. Då kan jag vara den som lyssnar och hjälper dig igenom processen. Jag har också utbilning i kris och konflikthantering och kan stötta dig genom kriser som t ex sorg, separation och skilsmässa. Självklart jobbar jag enligt tysnadspliktslagen och har fullständig tystnadsplikt.

 

Pris:850:- 

Via Skype/Telefon: 850:-

 

 

HYPNOS & SUGGESTIONSTERAPI:

Hypnos och suggestionsterapi har många användningsområden. Bl a: Stresshantering, avslappning, sömnproblem, nikotin, viktkontroll, prestationsångest, att tala inför grupp, rädslor & fobier och som hjälp till att bygga upp ditt självförtroende och självkänsla. Det går till så att jag med min röst guidar dig in i hypnos, dvs ett avslappnat, fokuserat tillstånd. Under hypnosen ger jag dig suggestioner om nya sätt att tänka om det du vill ha hjälp med. Eftersom inlärningsförmågan är större under hypnos då man kan gå in och styra det undermedvetna så är det lättare för dig att framgångsrikt bryta en dålig vana eller ett oönskat beetende. Efter ett antal (vanligtvis 3-4) sessioner kan du automatiskt börja tänka, agera och känna i enlighet med de "inprogrammerade" suggestioner vi har jobbat med. Under den första terapisessionen ( Som är ca 90 min) pratar vi om vad du vill ha hjälp med innan jag leder dig in i hypnosen för att sedan med hjälp av suggestionerna bygga upp och förstärka din målbild av det du vill åstadkomma.


 

Pris: 895:- ca 75 min.HYPNOS & SUGGESTIONSTERAPI - FÖRSTA GÅNGEN 90 min.

Första samtalet när du vill prova hypnos för att komma tillrätta med dina problem som utgör en begränsning och ett hinder i din vardag. Detta samtal innefattar en hypnos som lägger grunden till det vi skall jobba med. Under samtalet, som är ca 45 min., ger du mig viktig information som jag använder när jag bygger upp din personliga hypnosmall. Efter detta första samtal fortsätter vi genom att boka upp 60 minuters hypnossessioner med 1 - 5 veckors mellanrum. räkna med 3 - 5 sessioner för att få resultat. 


Pris: 1095:- ca 90 min.


 

SAMTAL/COACHNING CA 30 min.:

Ett 30 minuters coachingsamtal för Dig som vill ha råd och vägledning vid en specifik problemställning. Det hjälper Dig att få en annan infallsvinkel för att hitta rätt strategi att komma vidare och lösa problemet på ett smidigare och snabbare sätt.

 

Priis: 550:-. 

Via Skype/telefon: 550:-

 

 

 

RELAXMASSAGE HALVKROPP BARN & UNGDOM (8 - 16 år):

En skön och mjukgörande massage för dig mellan 8 - 16 år. Rygg, axlar och nacke masseras för att mjuka upp musklerna, öka cirkulationen och ge dig en avkopplande stund.

 

Pris: 450:-  20 min.


 

MASSAGE HELKROPP BARN & UNGDOM (8 -16 år):

En skön och muskeluppmjukande helkroppsmassage för dig mellan 8 - 16 år. Rygg, nacke, ben, armar och händer masseras och avslutas med ansikts och hårbottenmassage.

 

Pris: 650:-  40 minRELAXMASSAGE TOTAL 90 min:

Den här lyxiga behandlingen bokar du när du vill uppleva total djupavslappning från topp till tå. 90 långa, härliga minuter där rygg, ben, armar, nacke, axlar, dekolletage, huvud, ansikte, händer och till sist fötter får en mycket avslappnande och uppmjukande massage för att släppa på spänningar och blodcirkulationen i hela kroppen. Efteråt bjuder jag på en kopp välgörande te och du får sitta själv i lugn och ro och njuta av den sköna känslan i kroppen som massagen har skapat.


Pris: 1250:-  90 min.

 

 

RELAXMASSAGE HELKROPP 60 min:

En mjuk helkroppsmassage för Dig som är spänd och behöver hjälp med att slappna av i muskler och sinnen. Massagen höjer oxytocinet - ett hormon som är mycket viktigt för kroppens återhämtning.

 

Pris: 900:-  60 min.

 

 

 

RELAXMASSAGE HALVKROPP 30 min:

En skön massage för Dig som behöver släppa på spänningar och stelhet i nacke, axlar, skulderblad och rygg.

 

Pris: 600:- 30 min.

 

 

 

RELAXMASSAGE 45 min:

En mycket lugnande, djupverkande och stärkande massage som ger Dig total avslappning. Skuldror, nacke, axlar, armar, ansikte, händer och huvud masseras med en mjuk och hudvårdande olja som lugnar och stärker både hud och sinne.

 

Pris: 750:-  45 min.ANSIKTSMASSAGE 30 min:

En mycket avslappnande massage som ger dig ett lugn som håller i sig länge efteråt. Ansikte, huvud, nacke, axlar och dekolletage masseras varsamt för att släppa på spänningar i muskler som samlar på sig mycket spänning vid stress. 


Pris: 600:-  30 min.BÄSTA KOMBON ca 75 min:

Vill du ha en riktigt skön upplevelse och en välgörande behandling ska du boka denna! Här får du först 30 minuters massage: Axlar, dekolletage, nacke, huvud och ansikte. Sedan följer 30 minuters healing för att balansera dina energier och lugna kropp och sinne ytterligare. Vi inleder med ett kort samtal där du får berätta om det är något särskilt som livet utmanar dig med. Detta för att jag skall kunna skräddarsy healingen just för dig. Är det inget särskilt i livet som utmanar dig får du en healing som stöttar upp hela ditt energisystem. Efteråt har vi ett samtal där du får berätta hur du upplevde behandlingen om du vill. En underbart helande och stärkande behandling som sitter kvar som en go känsla lång tid efter.


Pris: 895:-   75 min.

                      

 

ENERGIBEHANDLING BARS ca 75 min:

En healingbehandling som "storstädar" i kroppen och rensar ut gamla energier för att göra plats för nya positiva energier. Behandlingen upplevs som mycket avslappnande och behaglig. Den är också mentalt stärkande. Efter behandlingen får du vila några minuter och sen samtalar vi om hur Du upplevde behandlingen. 

 

Pris: 895:-   ca 75 min.

 

 

 

REIKIHEALING ca 75 min:

En behandling som förebygger och motverkar ömhet och stelhet i kroppen. Behandlingen har positiva effekter på sömn- och koncentrationssvårigheter samt lindrar stress och oro i kropp och sinne. Den löser upp såväl känslomässiga som kroppsliga blockeringar och har en balanserande effekt på immunsystemet. Efteråt får du vila några minuter och sedan samtalar vi om hur du upplevde behandlingen.

 

Pris: 895:-  ca 75 min.CHAKRAHEALING/ENERGIBALANSERING ca 75 min:

Kroppens energifält är en osynlig materia som präglar kroppens anatomi. Med hjälp av energitransformering renar, helar och balanserar man energifältet. Då följer den fysiska kroppen efter och kan då börja självläka symptom och obalanser på alla plan. Efter behandling får du vila några minuter i lugn och ro. Sedan får du, om du vill, berätta om hur du upplevde den.

Observera att den här behandlingen inte ersätter behandling hos traditionell läkare/sjukvård. Besök hos läkare skall ses som högsta prioritet och ett förstahandsval vid sjukdomsbesvär. Alternativa behandlingar, som denna, kan däremot vara ett bra komplement, då den rör sig inom friskvård. När friskvård möter sjukvård kan det bli som allra bäst anser jag.


Pris: 895:-  ca 75 min.

 ANDRUM:

Start 17 jan. Vid 6 tillfällen under våren bäddar jag upp i vår magiska sal på Room for Recovery för dig som behöver en stunds djup avslappning och återhämtning. Under 1 timme guidar jag dig igenom avslappning/meditation/avslappningshypnos där du får uppleva en stunds lugn och stillhet. Du ligger nerbäddad på en skön ullyogamatta med tillgång till filt och kudde för att skapa de bästa förutsättningar för djup avslappning. Ha på dig mjuka, bekväma kläder. Du bokar de gångerna du vill/kan komma så du måste inte boka alla 6 gångerna. Efteråt är du välkommen att stanna på en kopp te och lite prat om du vill.


Pris: 300:-/tillfälle. Se aktuella datum på www.bokadirekt.seANDRUM SLUTEN GRUPP: Företag och privatpersoner från 4 - 10 deltagare:

Här kan du boka ett eget Andrum! En perfekt aktivitet att göra tillsammans med vänner och kollegor! Ring eller mejla mig så kommer vi överens om dag och tid. Antingen dag eller kväll. Kom till vårat härliga Room for Recovery på Smörhålevägen 3 och slappna av på mjuka ullyogamattor i vår magiska sal! Efteråt bjuds det på te och tarotkorten ligger framme för den som vill ha med sig ett budskap.


Pris: Privatpersoner 300:- inkl. moms/person. Företag 300:- exkl. moms/person  ca 60 min.

        YOGA NIDRA: Ett gränstillstånd mellan vakenhet och sömn! Låter inte det härligt? Yoga Nidra är en yogaform helt utan fysisk rörelse och ansträngning. Nidra betyder sömn och i Yoga Nidra sover kroppen medan sinnet är vaket. Med guidning av min röst stänger du av allt inflytande från yttervärlden och fokuserar på ditt inre. Genom olika faser enligt Yoga Nidra, går du till slut ner i en mycket djup avslappning. Yoga nidra kan stötta upp utvecklings - och helandeprocesser i många olika sammanhan, som vid stress, spänningar, sömnsvårigheter, ångest och oro och smärthantering. Jag bäddar upp med sköna ullyogamattor i vår magiska sal på Room for Recovery. Med filtar och bolster får du bädda ner dig och slappna av. Vi inleder med några mycket enkla yogaövningar för att mjuka upp kroppens spända muskler och förbereda kroppen för avslappning. Jag välkomnar dig in i Yoga Nidrans värld.


Pris: 300:-/tillfälle. Se aktuella datum på www.bokadirekt.se (det finns under hösten inga bestämda datum så håll utkik på fb Stresshantering i Kba - Laila Stenroos eller Instagram stresshanteringikba)YOGA NIDRA SLUTEN GRUPP: Företag och privatpersoner från 4-10 deltagare.

Här kan du boka en en egen Yoga Nidra. En perfekt aktivitet att göra tillsammans med vänner och kollegor. Efteråt bjuds det på te och tarotkorten ligger framme för den som vill dra ett kort och få med sig ett budskap. Ring eller mejla mig så kommer vi överens om tid och dag/kväll. 

 

Pris: Privatpersoner 300:- inkl. moms/person. Företag 300:- exkl. moms/person. Ca 60 min.


 

 

 Alla behandlingar och fysiska samtal görs på Room for Recovery, Smörhålevägen 3 i Kungsbacka. Behandlingar och samtal via företag gäller ovannämnda priser exklusive moms. 


 Det förekommer dagar då hunden Ville vistas i väntrummet. Är du allergisk eller inte vill att Ville skall vara här när du kommer så hör du av dig till mig så löser vi det.

 

 

Jag har tystnadsplikt och arbetar i enlighet med offentlighets- och sekretesslagen. Du kan vara helt trygg med att allt vi pratar om stannar mellan dig och mig!

 

Min tid är lika värdefull som din! Om Du avbokar närmare än 12 tim före bokad tid, eller uteblir utan att avboka, kommer jag att debitera dig 50% av priset på din behandling. Detta gäller dock inte om du bokar en ny tid, dvs gör en ombokning i samband med avbokning.


 

 

 

<a href="http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=26314" target="_blank"> <img src="https://foretag.bokadirekt.se/bokatid/BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png" alt="Boka tid" border="0" /></a>