Behandlingar och Priser

Stresshantering i Kungsbacka


SAMTAL STRESSHANTERING/LIVSCOACHNING CA 60 min.

Enskilt personligt samtal där Du får hjälp med att strukturera upp Din vardag. Du får tips, verktyg och konkret vägledning för att hitta nya och bättre vägar i vardagsstressen och i Ditt liv. Vid första samtalet görs ett stresstest om det behövs (det beror på var i Din process Du befinner dig) och vi lägger tillsammans upp en struktur och plan på hur Du skall gå vidare. Vi bestämmer också då hur många tillfällen vi behöver träffas.

Det kan också vara så att du har andra problem eller bekymmer i ditt liv som du vill ta itu med. Kanske saker som du inte vill dela med någon du känner. Då kan jag vara den som lyssnar och hjälper dig igenom processen.

 

Pris: 710:- ca 60 min.

Via Skype/Telefon: 710:- 60 min.

 STRESSHANTERING I HYPNOS: Ta med dig någon du känner och kom och bädda in dig på en skön ullyogamatta! Låt mig guida er in i en skön avslappning och en djup, verksam hypnos som hjälper er att landa och få återhämtning.

Gå 2 Betala för 1

Pris: 750:- ca 60 min.

 

 

HYPNOS & SUGGESTIONSTERAPI:

Hypnos och suggestionsterapi har många användningsområden. Bl a: Stresshantering, sömnproblem, rökning & snusning, viktkontroll, prestationsångest, att tala inför grupp, rädslor & fobier och som hjälp till att bygga upp ditt självförtroende och självkänsla. Det går till så att jag med min röst guidar dig in i hypnos, dvs ett avslappnat, fokuserat tillstånd. Under hypnosen ger jag dig suggestioner om nya sätt att tänka om det du vill ha hjälp med. Eftersom inlärningsförmågan är större under hypnos då man kan gå in och styra det undermedvetna så är det lättare för dig att framgångsrikt bryta en dålig vana eller ett oönskat beetende. Efter ett antal (vanligtvis 3-4) sessioner börjar du automatiskt tänka, agera och känna i enlighet med de "inprogrammerade" suggestioner vi har jobbat med. Under den första terapisessionen ( Som är ca 90 min) pratar vi om vad du vill ha hjälp med innan jag leder dig in i hypnosen för att sedan med hjälp av suggestionerna bygga upp och förstärka din målbild av det du vill åstadkomma.

 

Pris: 890:- Ca 90 min. (första sessionen)

Pria: 710:- Ca 60 min.

 

 

 

 

SAMTAL LIVSCOACHNING CA 30 min.:

Ett 30 minuters coachingsamtal för Dig som vill ha råd och vägledning vid en specifik problemställning. Det hjälper Dig att få en annan infallsvinkel för att hitta rätt strategi att komma vidare och lösa problemet på ett smidigare och snabbare sätt.

 

Privatperson: 420:-. 

Via Skype/telefon: 420:-


 

 

MEJLCOACHNING:

I mejlcoachning förs samtalen via en mejldialog. Vi går igenom dina frågeställningar eller problematik du vill få hjälp med. En återkoppling på varje melj sker med ett så uttömmande svar så möjligt. Du väljer själv hur många mejlsessioner/dialoger du vill göra.

 

Pris:250:-/Mejlsession/dialog. 

 

 

 

RELAXMASSAGE HALVKROPP BARN & UNGDOM (8 - 16 år):

En skön och mjukgörande massage för dig mellan 8 - 16 år. Rygg, axlar och nacke masseras för att mjuka upp musklerna, öka cirkulationen och ge dig en avkopplande stund.

 

Pris: 340:- Ca 20 min.

 

MASSAGE HELKROPP BARN & UNGDOM (8 -16 år):

En skön och muskeluppmjukande helkroppsmassage för dig mellan 8 - 16 år. Rygg, nacke, ben, armar och händer masseras och avslutas med ansikts och hårbottenmassage.

 

Pris: 590:- Ca 40 min

 

 

RELAXMASSAGE HELKROPP:

En mjuk helkroppsmassage för Dig som är spänd och behöver hjälp med att slappna av i muskler och sinnen. Massagen höjer oxytocinet - ett hormon som är mycket viktigt för kroppens återhämtning.

 

Pris: 795:- 60 min.

 

 

 

RELAXMASSAGE 30 min:

En skön massage för Dig som behöver släppa på spänningar och stelhet i nacke, axlar, skulderblad och rygg.

 

Pris: 495:-

 

 

 

RELAXMASSAGE 45 min:

En mycket lugnande, djupverkande och stärkande massage som ger Dig total avslappning. Skuldror, nacke, axlar, armar, ansikte, händer och skalp masseras med en mjuk och hudvårdande olja som lugnar och stärker både hud och sinne.

 

Pris: 620:- 

 

                      

 

ENERGIBEHANDLING BARS:

En healingbehandling som "storstädar" i kroppen och rensar ut gamla energier för att göra plats för nya positiva energier. Behandlingen upplevs som mycket avslappnande och behaglig. Den är också mentalt stärkande. Efter behandlingen får du vila några minuter och sen samtalar vi om hur Du upplevde behandlingen. 

 

Pris: 710:-  ca 75 min.

 

 

 

REIKIHEALING:

En behandling som förebygger och motverkar ömhet och stelhet i kroppen. Behandlingen har positiva effekter på sömn- och koncentrationssvårigheter samt lindrar stress och oro i kropp och sinne. Den löser upp såväl känslomässiga som kroppsliga blockeringar och har en balanserande effekt på immunsystemet. Efteråt får du vila några minuter och sedan samtalar vi om hur du upplevde behandlingen.

 

pris: 710:- ca 75 min.ENERGITRANSFORMERING - CHAKRABALASERING

Kroppens energifält är en osynlig materia som präglar kroppens anatomi. Med hjälp av energitransformering renar, helar och balanserar man energifältet. Då följer den fysiska kroppen efter och kan då börja självläka symptom och obalanser på alla plan.


Pris: 710:- ca 75 min.


 

 

 

STRESSHANTERINGSKURS:

Detta är en kurs om 5 tillfällen som lär Dig att definiera Dina stressorer i vardagen och hur Du skall hantera dom. I grupp (5-8 deltagare) får Du dela med Dig av Dina erfarenheter när det gäller stress och lyssna och lära av andra. Jag håller i kursen och presenterar ett tema vid varje träff. Du får konkreta råd och tips som är lätta att följa, samt en hemuppgift vid varje tillfälle att träna på för mentalt stärkande. Varje tillfälle avslutas med en guidad avspänningsövning, avslappningshypnos eller meditation. Jag står till Ditt förfogande per telefon eller mail vid övriga tider under kursens gång, som sträcker sig över 10 veckor. 

 

Pris: 1500:-/5 tillfällen.

 ANDRUM:

Start 15 september 19.30-20.30. Det klassiska Andrum är tillbaka! Vid 6 tillfällen under hösten bäddar jag upp för dig som behöver en stunds djup avslappning och återhämtning. Under 1 timme guidar jag dig igenom avslappning/meditation/avslappningshypnos där du får uppleva en stunds lugn och stillhet. Du ligger nerbäddad på en skön ullmatta med tillgång till filt och kudde för att göra det så bekvämt som möjligt för dig. Efteråt serveras det te och orakelkorten ligger framme för den som vill ha lite vägledning. Ha på dig bekväma kläder. Andrum kommer att vara på Room For Recovery på Smörhålevägen 6, bakom bowlinghallen i Kba. P g a rådande omständigheter kring Corona erbjuder jag endast 6 platser/gång. Varmt välkommen!


Pris: 300:-/tillfälle

 

 

 

Behandlingar och samtal görs på Kroppsverkstan, Västergatan 16 i Kungsbacka. Från och med 1/9 2020 finns jag på Room For Recovery - En Helande Plats på Smörhålevägen 5 c i Kungsbacka, bakom bowlinghallen. Prihöjning gällande fr o m 1/9.

 

 

Jag har tystnadsplikt och arbetar i enlighet med offentlighets- och sekretesslagen. Du kan vara helt trygg med att allt vi pratar om stannar mellan dig och mig!

 

Min tid är lika värdefull som din! Om Du avbokar närmare än 12 tim före bokad tid, eller uteblir utan att avboka, kommer jag att debitera dig 50% av priset på din behandling. Detta gäller dock inte om du bokar en ny tid, dvs gör en ombokning i samband med avbokning.

I dessa Coronatider blir du inte debiterad om du pga symptom måste boka av nära inpå. Jag jobbar så länge jag är frisk och symptomfri och du är varmt välkommen så länge du är frisk och symptomfri.

 

 

 

<a href="http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=26314" target="_blank"> <img src="https://foretag.bokadirekt.se/bokatid/BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png" alt="Boka tid" border="0" /></a>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Du kunde förändra något i Ditt liv - vad skulle det vara?

Direkt Telefon / Epost