Samtal

I samtal med klienter tycker jag det är viktigt att ha en ärlig kommunikation och en bra och meningsfull dialog. Det är en förutsättning för att vi skall nå framgång i vårt arbete med att skapa en bättre och lättare vardag för Dig. Därför har jag ett önskemål att Du som bokar tid hos mig för ett individuellt samtal för stresshantering/livscoachning verkligen vill och är beredd att förändra Din livssituation. Att Du är medveten om att Du behöver förändra något i Ditt liv för att utvecklas och komma framåt. Det är också viktigt att det är Du själv som vill och inte någon annan som vill att Du vill...Det är Du själv som kommer att göra en stor del av jobbet med min hjälp. Vill Du inte hjälpa Dig själv kan jag inte heller hjälpa Dig. Under vår resa tillsammans behöver Du tillåta Dig själv att vara i processen och känna förtroende för mig så att jag kan stötta dig.         


Stresshantering, livscoachning, massage och hypnos (i stresshanterings/avslappningssyfte och för att sluta röka/snusa) uppfyller kriterierna för friskvård på jobbet. Prata med Din arbetsgivare eller personalansvarig. Jag tar emot friskvårdskuponger: Actiway och epassi. Högkostnadskort går inte att utnyttja hos mig. Jag finns på Room for Recovery - en helande plats, på Smörhålevägen 3 i Kungsbacka. Dit är Du välkommen att få Din behandling vid bokad tid.

Varmt välkommen att höra av Dig om Du har frågor eller vill boka tid! Du kan också boka själv via bokadirekt.se/Laila Stenroos/Kungsbacka.