Samtal

Stresshantering i Kungsbacka

I mina individuella samtal med klienter tycker jag det är viktigt att ha en rak kommunikation och en bra och meningsfull dialog. Det är en förutsättning för att vi skall nå framgång i vårt arbete med att skapa en bättre och lättare vardag för Dig. Därför har jag ett önskemål att Du som bokar tid hos mig för ett individuellt samtal för stresshantering/livscoachning verkligen vill förändra Din livssituation. Att Du är medveten om att Du behöver förändra något i Ditt liv för att utvecklas och komma framåt. Det är också viktigt att det är Du själv som vill och inte någon annan som vill att Du vill...Det är Du själv som kommer att göra en stor del av jobbet med min hjälp. Vill Du inte hjälpa Dig själv kan jag inte heller hjälpa Dig. Under vår resa tillsammans behöver Du tillåta Dig själv att vara i processen och mig att hålla i strukturen.         


Stresshantering, livscoachning, healing, massage och hypnos (i stresshanteringssyfte och för att sluta röka) uppfyller kriterierna för friskvård på jobbet. Prata med Din arbetsgivare eller personalansvarig. För Dig som har fått recept eller remiss till stresshantering lämnar jag 10% rabatt på samtal och behandlingar. Jag tar emot friskvårdskuponger: Actiway och epassi.Högkostnadskort går inte att utnyttja hos mig. Jag finns på Kroppsverkstan på Västergatan 16 i Kungsbacka. Från och med den 1/9 2020 finns jag på ROOM for RECOVERY - en helande plats, på Smörhålevägen 5C i Kungsbacka, bakom bowlinghallen. Dit är Du välkommen att få Din behandling vid bokad tid.

Varmt välkommen att höra av Dig om Du har frågor eller vill boka tid! Du kan också boka själv via bokadirekt.se/Laila Stenroos/Kungsbacka.

                                                                                                                                                                                               

Om Du kunde förändra något i Ditt liv - vad skulle det vara?

Direkt Telefon / Epost